Intiutieve lichaamsmassage 

Voel jij je emotioneel en lichamelijk uitgeput, heb je het gevoel dat je constant over je grenzen heen gaat. Slaap je slecht of zit je niet lekker in je vel? Intiutieve lichaamsmassage kan de eerste stap zijn naar balans.

Intuïtief masseren is aanraken vanuit het hart, het gevoel en vanuit intuïtie. Er worden verschillende technieken toegepast. De massage zal met veel olie zacht en langzaam danwel stevig met gepaste druk uitgevoerd worden. 

Een intuïtieve massage is een ontmoeting van mens tot mens!

Mijn jarenlange ervaring als reflexzone therapeut, kennis van burn-out, stress en hormonale klachten ondersteunen het hele proces om heel ontspannen de praktijk te verlaten.

           ***   Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld, ik slaap ook veel beter  ***

                                                         Janny ( Eindhoven)

Zwangerschapsmassage

De rug massage wordt uitgevoerd vanuit zijligging. Zijligging is een weldadige positie om  gemasseerd te worden en geeft een diepe vorm van ontspanning. Een ideale positie voor zwangere vrouwen.

De technieken worden uitgevoerd met de onderarm, gebaseerd op de Esalen-massage, afkomstig uit Amerika.

Kenmerkend voor de Esalen-massage zijn de grote verbindende strijkingen, veelal met de onderarmen, aangevuld met technieken afkomstig uit de Zweedse massage, pulsing en diepere weefselmassage. Een belangrijk kenmerk is dat de grepen tijdens het masseren traag worden uitgevoerd zodat het lichaam van de massee de handen kan volgen en er wordt veel olie gebruikt ter ondersteuning van het vloeiend masseren.

Intiutieve lichaamsmassage wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Mijn voorkeur gaat uit naar even persoonlijk contact als u een afspraak in wil plannen. 

Tel: 06-55 812832 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.