Vitaliteit

De huidige maatschappij vormt een flinke uitdaging voor een gezonde en vitale levensstijl.

Factoren die meespelen in vitaliteit kunnen zijn: voeding, beweging, herstelmomenten, optimisme, sociaal netwerk en een zinvol leven.

De media staat vol over vitaliteit, bewegen, stress, burn-out en voeding. Een enorme grote winst! Alleen word je van alleen lezen over vitaliteit niet vitaler. Je moet er wel echt mee aan de slag! Een valkuil die vaak op de loer ligt is dat je het niet volhoudt en terug gaat naar je oude patronen.

Praktijk RESA helpt je stap voor stap met begeleiden in het veranderings proces. We gaan aan de slag met het kijken naar belemmerende overtuigingen. En welke rol heb je zelf in deze situatie. Waar ligt je hart en wat zou je graag willen. Kortom het kijken naar oude patronen en die ombuigen naar nieuwe patronen en die patronen zo verankeren dat het een nieuwe levensstijl wordt die bij je past en je energie geeft. Zo kijken we naar een evenwichtige voeding die op jou individuele behoefte is afgestemt. 

Het is niet noodzakelijk om gesprekken te combineren met reflexzone behandeling. Het is wel aanbevolen omdat reflexzone therapie je helpt in balans te brengen. Lichamelijk en geestelijk bezig zijn is een unieke combinatie!