Hallo, Ik ben
Femke Bootsma

Wie ben ik

 

Mijn naam is Femke Bootsma, ik ben 50 jaar en leef (parttime met mijn vriend) en kinderen (20 en 21)  in Geldrop. De oudste dochter heeft het huis al verlaten 

Als ik mijn leven omschrijf is dat positief, liefdevol, gezellig, warm en gelukkig. Ik sta midden in het leven, tussen jong en oud, met ups en downs en heb ik een leven met een verleden en een toekomst. Maar ik leef vooral nu!
De komende jaren wil ik mij het liefst bezig houden met mensen om me heen die liefdevol en energiek in het leven willen staan. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vanuit mijn openheid en vanuit mijn hart zal ik hier graag aan bijdragen.

Na 10 jaar te hebben gewerkt in het St Anna ziekenhuis te Geldrop ben ik begonnen met de opleiding reflexzone therapie. Waarna ik ben gestart met mijn praktijk RESA. Om een goede theapeut te zijn heb ik vele bijscholingen en opleidingen gevolgd die vooral gericht waren op stress gerelateerde klachten, vitaliteit, burn-out, voeding en zwangerschappen.

De opleiding Care for Women heeft mij nog specialistischer gemaakt. Ik zal vanuit mijn vrouwzijn, en als ervaringdeskundige de specifieke kennis over hormonen heel graag delen en bijdragen aan het geluk van vele vrouwen. 

Liefs Femke 

Contact

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met mij op.