Skip to main content

Hallo, Ik ben
Femke Bootsma

Wie ben ik

 

Mijn naam is Femke Bootsma (52) en leef met mijn vriend, hond en dochter in Geldrop en af en toe in Beneden Leeuwen. Mijn andere dochter en zoon hebben het huis al verlaten.

We hebben samen 5 kinderen in de leeftijd van 15 tot 24 jaar oud. Als ik mijn leven omschrijf is dat positief, liefdevol, gezellig, warm en gelukkig. Zo sta ik midden in het leven, tussen jong en oud, met ups en downs en heb ik een leven met een verleden en een toekomst.

Maar ik leef vooral nu! Zo geniet ik nu van de vrijheid die terug gekomen is na een hele drukke tijd. Drie kinderen op de wereld brengen in 2 1/2 jaar tijd, fulltime moederschap, verhuizingen, opleidingen volgen, starten van mijn eigen praktijk heeft voor heel wat stress gezorgd. 

PMS is mij dan ook niet vreemd, ik kan wel zeggen dat ik extreme last gehad heb van hormonale schommelingen. Voor mijn omgeving en voor mezelf is dit zeer vervelend geweest. Maar ik weet nu ook dat er iets aan te doen is.

Afgelopen jaar is er bij mij de ziekte van hashimoto vastgesteld, dit is een auto immuunziekte gericht op het vernietigen van de schildklier. Van deze diagnose heb ik weel veel geleerd. De schildklier maakt ook hormonen. Een puzzelstukje in de mysterie van de hormonen.

De overgang is een proces van een vruchtbaar lichaam tot een lichaam wat niet meer in in staat is om de juiste hormonen aan te maken. Ook hier ben ik nu ervaringsdeskundige.

De komende jaren wil ik mij het liefst bezig houden met mensen om me heen die liefdevol en energiek in het leven willen staan. Mensen die de verantwoordlijkheid nemen om naar hun eigen processen te kijken en wat ze nodig hebben om te veranderen.

Na 10 jaar te hebben gewerkt in het St Anna ziekenhuis te Geldrop ben ik begonnen met de opleiding reflexzone therapie. Waarna ik ben gestart met mijn praktijk RESA. Om een goede theapeut te zijn heb ik vele bijscholingen en opleidingen gevolgd die vooral gericht waren op stress, vitaliteit, burn-out, hormonen, voeding en vele op het gebied van zwangerschappen.

De opleiding Care for Women heeft mij nog specialistischer gemaakt. Ik zal vanuit mijn vrouw zijn, en als ervaringdeskundige de specifieke kennis over hormonen heel graag delen en bijdragen aan het geluk van vele vrouwen. 

Ik hoop tot snel,

Liefs Femke

Contact

Praktijk RESA natuurlijk vitaal

Reflexzonetherapie

Zwangerschaps reflexologie

Overgangsconsulente en menstruatie-voorlichtster

Stress en burn-out advies

Voedingsadviezen

Natuurlijk vitaal

Poort 11
5664 PE Geldrop
06-55812832

www.careforwomengeldrop.nl
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

kvk 17262806

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met mij op.